Fă-ți ideile cunoscute.
Publicare carte. Tipar carte. Distribuție carte.
La cele mai bune prețuri.

publicare ebook

Publică-ți cartea în format electronic și transformă-ți ideile într-o sursă constantă de venit pasiv. Tu stabilești prețul cărții, știi în orice moment câte exemplare ai vândut și nu ai costuri de tipar. Fă-ți cont pe site și începe chiar azi.

servicii editoriale

Fie că publici un eBook sau o carte tipărită, serviciile editoriale te ajută să scoți un produs mai bun. Redactare, corectură, design de copertă, consiliere editorială sau un plan de promovare a cărții.

servicii tiparire carte

Tipărește-ți cartea în tiraj mic sau în tiraj național pentru a beneficia de cel mai mic preț per exemplar. Tu alegi hârtia, finisajele, iar dacă ai nevoie de un ISBN ți-l furnizăm. Începe acum.

distributie carte

Este știut, o carte fără distribuție este o carte fără cititori. Letras îți oferă posibilitatea de a-ți distribui atât cărțile tipărite cât și eBook-urile național și internațional. Află mai mult despre pachetele noastre de distribuție carte.

TOP 5 – Cele mai vândute ediții tipărite Letras

#1

Gabriela Udrea Preia controlul asupra durerii și redescoperă bucuria de a trăi

#2

servicii editoriale

#3

distributie carte

#4

publicare ebook

#5

servicii tiparire carte

TOP 5 – Cele mai vândute eBook-uri Letras

#1

publicare ebook

#2

Oamenii mari si copilul din ei: Cum sa te intelegi si sa scapi de suferinta

#3

Limba Engleza - admiterea in clasa a 5 a cu engleza intensiv - Denissa Bularda

#4

servicii editoriale

#5

servicii tiparire carte

Letras – cele mai frumoase cărți pentru copii

publicare ebook
Aventurile fetitei curcubeu-Alina Pănăzan-Editura Letras-Gînfălean
distributie carte
servicii editoriale
servicii tiparire carte

Recomandări poezie

publicare ebook
Sîntimbrean Antoniu Printre Stele, O călătorie între amintiri și vise
distributie carte
servicii editoriale
servicii tiparire carte

Biografii, memorii, jurnale

publicare ebook
Am ars - Floarea Șerban - Editura Letras
distributie carte
servicii editoriale
Claudiu Georgescu - Jurnal de revolutionar

Cărți cu subiect religios

Trepte spre rai - Dana Petrescu
Ochiul lui Dumnezeu
Biblia moderna- Cristina Bairam - Evadarea din Iad
Nicolae Dumitru - Ratacind pe pantele Golgotei

Dezvoltare personală, motivațional

saltul magic diana dima
Emotii care te trezesc - Cristian Tone
Nimfa - Laura Dolis
Ema Capitanescu - Cum sa fii culminant - Editura Letras, 2020
incepe sa faci pasi spre tine. ai incredere in tine - madalina cernica

Noi apariții editoriale

publicare ebook
Danet Adrian_7 zile si 7 nopti din viata lui Alexander S.
distributie carte
servicii editoriale
servicii tiparire carte

Letras Colecția Didactic

Nițu Mihaela Ocolul pământului pe urmele matematicii
Limba Engleza - admiterea in clasa a 5 a cu engleza intensiv - Denissa Bularda
Matematica pentru copii_caietul1_C1
Literatura jocului vs. jocul literaturii. Exemplificări din poezia modernă şi postmodernă

Romane de dragoste

Intre doua lumi - Gloria Stein
Avram - Pecetea Destinului vol 1
Sa nu regreti nimic - Cornelia Lacatus - Editura Letras
Frumoasa - Soldatul patriei nu are mama - Editura Letras

Romane erotice

Menage - vol. 1 Pasiune - Mira
Menage_Orgasm eBook cover
Patimi inaltatoare - Rafaela Malinte - Editura Letras 2020
blowjob@job - kiss ana - editura Letras 2020

Cele mai vândute în distribuție internațională

servicii tiparire carte
servicii tiparire carte

Începe publicarea cărții tale.

Începe publicarea ediției tipărite
Începe publicarea eBook-ului

Autorii LETRAS

Cristina Cintian

Când am hotărât să-mi aleg editura, pentru ca aveam anumite standarde în alegerea unei edituri, doar Letras le-a atins.

Pentru că primul impact întodeauna contează foarte mult, am simțit de la prima conversație că aceasta este editura prin ochii căreia poemele mele or să vadă lumina tiparului.

A fost o colaborare impecabilă. Recomand cu tot dragul Editura Letras pentru că datorită ei Literatura Română va fi mai bogată cu această carte.

Cristina Cintian, autoarea cărții Metamorfoză (poeme)

Cristina Cintian - Metamorfoză
Echipa Letras m-a impresionat prin nivelul lor de profesionalism. Întregul proces a fost ideal din punctul meu de vedere, ca autor nou, fără experiență în acest domeniu. Am primit sfaturi pertinente, consiliere și ajutor la fiecare pas. M-au ajutat să îmi rafinez ideile, abordarea, și să îmi transpun gândurile într-un mod optim. Fără reproș. Mulțumesc! Cristian Barin, autorul cărții 1 Milion din Photoshop
Cristian Barin - 1 Milion din Photoshop
Florina Popescu - autor Letras - Dealuri in arsita La Letras am descoperit servicii de consiliere excelente, atenție la detalii, disponibilitate și promptitudine în a-mi răspunde la toate întrebările legate de publicare. Încă înainte de a începe efectiv colaborarea, am primit de la editură observații punctuale și sugestii care m-au ajutat să îmbunătățesc anumite aspecte ale manuscrisului. Multumesc, Letras, pentru sfaturi și încurajări! Florina Popescu, autoarea romanului Dealuri în arșiță
Florina Popescu - Dealuri în arșiță
Cartea este gata mulțumită unui colectiv de profesioniști excepționali. Recomand tuturor celor care vor să-și publice gândurile într-o manieră modernă, adecvată viitoarei lor cărți, să o facă la Editura LETRAS, cu toată încrederea. MERITĂ! Mircea I. Bătrânu, autorul trilogiei Secretele lui Juanito
Mircea I. Batranu
Georgiana Emilia Ionita autor O mantra pe zi (2) Mereu visul meu a fost sa schimb lumea, sa daruiesc iubire, sa fiu iubire. Inca de mica am cochetat cu scrisul,  dar niciodata nu m-am gandit sa- mi public lucrarile. Pana de curand. Am avut norocul sa intalnesc oameni minunati care m-au incurajat sa public prima mea carte. Doresc sa le multumesc pe aceasta cale specialistilor Editurii Letras care m-au surprins placut cu profesionalismul lor. —Georgiana Emilia Ioniță, autoarea cărții O mantră pe zi
Georgiana Emilia Ioniță
Victor Catalin Vreau să vă mulțumesc și să vă spun că mi-am văzut visul cu ochii. Visul era să-mi văd cărțile la librăria de unde mi-am cumpărat aproape toate cărțile de știință politică pe care le am. Pot să vă mai spun că sunt foarte mulțumit de colaborarea cu dv. și  aș dori, dacă este posibil să continuăm această colaborare, atât pentru promovarea cărților cât și pentru publicarea și distribuirea lor pe plan internațional. Victor Cătălin, autorul cărților Democratia constitutionala in statele membre ale Uniunii Europene  și  Cum sa recunoastem si sa evaluam o democratie
Victor Catalin
Nicoleta Ignat - autor Letras

Atragem ceea ce suntem. Suntem ceea ce visam. Editura Letras, cale intre vis si realitate, m-a convins ca rezonanta este o lege universala, ca oamenii nu se intalnesc intamplator, ca nemanifestul se poate realiza cu ajutorul unor oameni total implicati si dedicati unui scop maret. Multumesc, Tudor! Recomand calduros Editura Letras!

Nicoleta Ignat, autoarea volumelor Parfum de serafimi – Poezie Reiki și Dincolo de mine sunt eu

Nicoleta Ignat

Experienţa mea alături de editura Letras este una foarte plăcută datorită oamenilor deosebiţi care mi-au dat încrederea de a-mi publica prima carte. Dacă nu aş fi întâlnit un mediu atât de primitor probabil că încă aş mai fi stat pe gânduri dacă să dau mai departe lucrările mele sau nu.  Din fericire am luat decizia corectă şi mă bucur de o colaborare minunată care cu siguranţă va fi una pe termen lung. Recomand cu căldură serviciile editurii Letras!

Grațiela Feraru, autoarea romanului Prin ochii ei

Grațiela Feraru
Lidia Ane Marie Alexandrescu - Ganduri de femeie - Editura Letras „Îmi place să citesc printre rânduri, îmi place ca totul să fie succint și clar. Îmi place să înțeleg repede ce mi se prezintă și în puține cuvinte să se exprime mult, așa cum sunt prezentate și în cartea Gândurile unei femei! Iar îndrumarea, înțelegerea și profesionalismul, le-am găsit la Editura Letras, editură care are oameni de excepție. Și, spun ceea ce dânșii sunt în mod sigur: devotați, deschiși și plini de surprize. Mulțumesc, Tudor! Mulțumesc, Editura Letras!” Lidia Ane-Marie Alexandrescu, autoarea cărții Gândurile unei femei
Lidia Ane-Marie Alexandrescu
Mira Tanase poza autor

Sunt lucruri mărunte care îmi plac la nebunie şi pe care le fac ori de câte ori am ocazia. Îmi place să citesc. De fapt, nu-mi place, ador să fac asta. Îmi place să scriu la fel de mult şi cu ajutorul Editurii Letras mi-am îndeplinit un vis care sper  să fie în continuă dezvoltare. Îmi place să stau ore în şir cu căştile în urechi, ascultând muzică, de fapt ascult aproape non-stop. Îmi place să râd pe săturate alături de prietenii mei la glume ştiute doar de noi, dar la care ne amuzăm copios de fiecare dată. Îmi place să plec spre nicăieri şi să descopăr locuri noi şi detalii mici care îmi plac. Îmi place să merg la concertele trupelor preferate, iubesc să fac asta, cu prietenii sau singură, nu conteaza, pur şi simplu ador să fac asta, după fiecare concert mă simt cu bateria încarcată. Îmi plac lucrurile care mă uimesc prin simplitatea lor.

Îmi  fac timp chiar dacă n-am timp. Îmi creez mereu amintiri. Simt că trăiesc din plin viaţa, sau cel puţin spre asta tind!

Mira Tănase – autoarea romanului Suflet de hârtie

Mira Tănase, Your Content Goes Here

Am crescut în mijlocul cărților, făcându-mi prieteni invizibili între paginile prăfuite… Citind, am căutat idei noi. Scriind, am transmis cititorilor gânduri și trăiri. Mulțumiri Editurii Letras care a dus visul meu mai departe, pentru susținerea şi încurajarea proiectului meu. Rezultatul a fost pe măsură. Mulțumesc, de asemenea, celor care au colaborat pentru apariția cărții în condiții grafice deosebite. Recomand călduros serviciile Editurii Letras!”

Mihaela Camelia Nicodinescu, autoarea romanului Emoții stinse în cuvinte

Mihaela Camelia Nicodinescu

Colaborez cu Letras de mai bine de zece ani. De la primul meu roman, Lenka, apărut în 2010, şi până la ultima carte Legenda Emirului Nogai (2017), am avut cu editorul o colaborare bazată pe incredere reciprocă. Apreciez profesionalismul, responsabilitatea şi implicarea acestuia în publicarea cărţilor mele în condiţii grafice deosebite. La publicarea fiecărei cărţi am primit sugestii şi consiliere în privința redactării, stilizării, designului de copertă, astfel încât cartea să reprezinte pentru cititor un produs cultural de valoare şi să fie achiziţionată din librăriile din ţară. Mai mult decât atât, Letras mi-a asigurat serviciile de tipar, promovarea și distribuţia cărților pe plan național. De câte ori mi s-au cerut referințe despre editură de către prieteni scriitori, am recomandat-o cu inima deschisă. Am convingerea că prin oportunităţile oferite tot mai mulţi autori se vor orienta către LETRAS

Elena Netcu, autoarea cărților Lenka, Vânzător de amintiri, Povestea unui legionar, Umbrele din Valea Rece, Legenda Emirului Nogai

Elena Netcu

Am găsit in echipa Letras un grup de prieteni calzi și deschiși care m-au îndrumat cu implicare și profesionalism spre realizarea proiectului meu de suflet: prima carte cu povesti terapeutice. Pentru proiectele viitoare ii voi alege cu siguranța tot pe ei, ii recomand! 

Alina Telea, psiholog, autoarea cărții Despre viață – 10 povești terapeutice pentru copii

Alina Telea, Your Content Goes Here

Am publicat la Editura LETRAS în 2017-2018 seria de cinci cărți din ciclul—Etapa Conștientizării. Am fost foarte mulțumită de seriozitatea celor implicați, in special în partea de design de copertă si pentru modul de prezentare a cărților. De asemenea, distribuția extinsă pe care o fac cei de la Letras constituie un plus.

Am întalnit profesioniști în adevăratul sens al cuvântului în cadrul echipei lor.

Recomand călduros Editura Letras scriitorilor care doresc să lanseze cărți și să devină cunoscuți.

Amratra , Etapa Conștientizării, Încotro, Direcția, Desprinderea, Acum și Obiectivul

Cum transformi un document Word într-un PDF pentru publicare

By |octombrie 23rd, 2019|Categories: Blog publicare carte, publicare carte, publicare eBook, Tehnoredactare|Tags: , , , , |

Cum transformi un document Word într-un PDF pentru publicare [...]

Vrei sa-ti publici cartea?
Lasa-ti numarul de telefon si te vom contacta in cel mai scurt timp.

    Stadiul manuscrisului:

    Go to Top