Citește eBook-uri cu cel mai răspândit dispozitiv de citire – Adobe Digital Edition

eBook-urile pe care le cumperi le poți citi pe orice dispozitiv PC sau Mac, tabletă sau telefon pe care instalezi aplicația Adobe Digital Editions (ADE).

Aplicația eReader se poate descărca gratuit. Din aplicație poți descărca și cumpăra cărți electronice (eBook-uri) pe care le poți citi atât online cât și offline.

După ce îți activezi contul ADE (Adobe Digital Editions), eBook-urile cumpărate pot fi citite de pe toate dispozitivele pe care ți-ai activat contul. Ex. Laptopul de la birou, PC-ul de acasă, Tableta pe care o iei în concediu sau Telefonul pe care îl ai permanent cu tine.

Descarcă Adobe Digital Editions (ADE) pentru citirea eBook-urilor protejate cu Adobe DRM de pe App Store sau de pe  Google Play

Cât timp îți ia să faci un cont Adobe Digital Editions?

Pentru a-ți face un cont Adobe Digital Editions îți sunt de ajuns 3 minute. Descarcă eReder-ul de eBook-uri de aici.

Ce poți face cu Adobe Digital Editions

Descarcă și transferă cărți între dispozitive

Cărțile pe care le descarci, atât cele gratuite cât și cele pe care le cumperi și sunt protejate vor apărea automat pe toate dispozitivele pe care ți-ai activat aplicația de citire ADE.

Acum, cărțile pe care le cumpărați sau le descărcați pe un singur dispozitiv vor apărea automat pe toate dispozitivele la care aveți ADE activat.

Funcția de căutare în eBook

Când citești un eBook, una din funcțiile de care te poți bucura este aceea de căutare în întregul text. Apoi poți naviga ușor cu click-uri pe rezultatele căutării.

Această funcție este excelentă atunci când cauți un anumit subiect sau folosești un dicționar sau ai de pregătit o lucrare și vrei să ajungi cât mai repede la pasajele care te interesează.

Tipuri de fișiere pe care le poți citi

Pe acest e Reader poți citi ePub și ePub 3, precum și PDF.

Dimensiunea textului atunci când citești un eBook

Unul din avantajele pe care le conferă eBook-ul în fața cărții tipărite este dimeniunea textului. Adobe Digital Edition îți permite să mărești textul cărții oricât dorești, astfel încât să-ți fie ușor să citești orice carte. Exită 5 opțiuni de dimensionare a textului de la mic până la foarte mare.

Marcarea, evidențierea și notele

Textul unui eBook poate fi marcat cu un semn de carte (Bookmark), poate fi evidențiat și poate fi adnotat cu comentarii, astfel încât să vă fie ușor să găsiți un pasaj care v-a plăcut, să-l copiați sau să îl citați într-o lucrare științifică.

Împrumutul de cărți electronice

Cărțile electronice protejate pot fi împrumutate de cititori de la biblioteci publice (gratuit) sau pot fi împrumutate contra cost, din Librării, acolo unde s-a activat opțiunea de împrumut. Află mai multe despre opțiunea împrumut de carte electronică (eBook) pentru cititori.

Funcția de tipărire / printare

eBook-urile gratuite pot fi imprimate din Adobe Digital Editions.

eBook-urile împrumutate sau cumpărate pot fi printate integral sau pentru un anumit număr de pagini, în funcție de opțiunea autorului sau a editorului.

La fel de bine, imprimarea eBook-ului poate fi restricționată.

Organizarea eBook-urilor în eReader

În eReder îți poți organiza cărțile prin crearea de rafturi, la fel cum ți le ordonezi într-o bibliotecă.

Poți face aranjarea lor după titlu, autor sau editură sau poți opta pentru orice alt fel de organizare.

Oportunitatea de a-ți publica eBook-ul în mai multe limbi

Ca autor, traducerea și publicarea eBook-ului în mai multe limbi străine îți asigură accesul la sute de milioane de cititori din întrega lume. Pe dispozitivul Adobe Digital Editions, eBook-urile se pot citi atât în limbile de circulație internațională (engleză, franceză, germană, rusă) cât și în spaniolă, italiană, portugheză, chineză, japoneză, coreeană etc.