Tu spui povestea, iar noi te ajutăm să creezi acea carte pe care părinții o citesc copiilor în fiecare seară.

Îți place să creezi povești pentru copii, cărți de colorat sau materiale educaționale? Poate ești educator și te gândești să faci un proiect pentru clasa ta, cu desene făcute de elevii tăi? Poate că ești un ilustrator talentat și ai o idee măreață?

Orice idee este bună, mai ales că acum o poți pune în practică. Poți publica, tipări, vinde, poți distribui cartea ta național sau internațional. Poți face din ea un eBook de succes. O poți traduce în mai multe limbi străine. Te putem ajuta cu redactarea, corectura, paginarea și tiparul. Începe-ți proiectul chiar azi.

Formate recomandate pentru cărțile color

Cărțile cu interior color au câteva formate standard pe care le vei întâlni mai des și pe care ți le recomandăm pentru proiectul tău.

Aceste formate sunt: A5, A4 și formatul pătrat de 20,5×20,5 cm.

Poți opta pentru ediția broșată sau pentru ediția hardcover (cu scoarțe tari) Cărțile de copii au o calitate excelentă, culori vii și sunt tipărite pe hârtie de calitate de 150 de grame, mată sau lucioasă.

Mergi la calculatorul de publicare și configurează-ți cartea. 

Transformă desenele și poveștile copiilor într-o carte de care își vor aminti cu drag.

Acum poți strânge într-o carte color specială desenele și poveștile copiilor și îi poți antrena într-unul din cele mai motivante proiecte. Copiii sunt creativi. Dă formă viziunii lor.

IDEILE BUNE AU SUCCES ȘI ÎN FORMAT eBOOK

Dacă prețul de tipar pentru o carte color ți se pare prea mare, explorează și varianta eBook. Ai un singur preț de producție și nu trebuie să retipărești. Cartea electronică se multiplică ori de câte ori există un cititor care dorește să o cumpere. Unde mai pui că poate să o și împrumute. Beneficiază de flexibilitate maximă.

eBook text curgător (reflowable)

eBook cu imagini, layout care păstreză forma paginii tipărite

eBook cu imagini, layout fix sau curgător

eBook cu imagini, layout fix sau curgător

eBook cu imagini, layout fix sau curgător

Mergi la pachetele de publicare