Când cititorii tăi cumpără direct de pe Letras,
câștigi 70% din prețul eBook-ului.

Vinde-ți eBook-ul direct către cititori și câștigă cel mai mare procent de drepturi de autor de pe piață.

Vânzarea directă către cititori îți aduce cel mai mare procent de drepturi de autor. De aceea, când publici la Letras trimite cititorii la eBook-ul aflat la vânzare pe acest site. Onorăm numai comenzile achitate cu cardul, prin urmare orice comandă este o vânzare încheiată.

PUNE-ȚI CELE MAI BUNE IDEI ÎN PRACTICĂ

eBook text curgător (reflowable)

eBook cu imagini, layout care păstreză forma paginii tipărite

eBook cu imagini, layout fix sau curgător

eBook cu imagini, layout fix sau curgător

eBook cu imagini, layout fix sau curgător

Mergi la pachetele de publicare

Calculator drepturi autor eBook – vânzare

Calculatorul de drepturi de autor te ajută să stabilești prețul și să faci o estimare a veniturilor pe care le poți obține din vânzarea eBook-ului tău. Drepturile tale de autor pe librăria Letras sunt întotdeauna de 70% din valoarea fiecărei vânzări după deducerea TVA-ului de 19% și a serviciului de protecție împotriva piratării (DRM).

Vei observa că prețul de vânzare nu poate fi mai mic de 5.1 lei/exemplar, întrucât vei ajunge la o venituri negative.

Stabilește prețul eBook-ului tău și începe să vinzi!

Calculator drepturi autor eBook împrumut

Împrumutul de eBook-uri este practicat în toată lumea. El poate genera interes pentru cartea ta și atractivitate prin prețul mic al împrumutului.

Prin împrumut poți atrage cititorii neîncrezători sau pe cei care nu își permit să cumpere eBook-ul. Împrumutul este valabil o perioadă de 6 luni, după care cititorul nu poate accesa textul cărții, având două variante: să-l mai închirieze o dată sau să-l cumpere.

Creatorii de conținut sau autorii de cursuri universitare pot opta cu succes pentru varianta împrumutului care devine pentru studenți o modalitate avantajoasă de a-și pregăti examenele și de a nu mai fotocopia cursurile tipărite.

Drepturile tale de autor pe librăria Letras sunt întotdeauna de 70% din valoarea fiecărei vânzări după deducerea TVA-ului de 19% și a serviciului de protecție împotriva piratării (DRM).

Vei observa că prețul de vânzare sau de împrumut al eBook-ului nu poate fi mai mic de 5.1 lei/exemplar, întrucât vei ajunge la o venituri negative.

Stabilește prețul eBook-ului tău și suplimentează-ți vânzările prin împrumutul eBook-ului!