FII ACOLO UNDE SUNT CITITORII TAI

DISTRIBUȚIE CARTE

Letras asigură distribuția cărții pe care ați publicat-o în libării fizice, librării online, depozite de carte, rețele de librării și în librării internaționale pentru eBook-uri sau ediții Print on demand.

Distribuția de carte se face în funcție de tirajul tipărit. Dacă ați optat pentru publicarea unei cărți cu un tiraj mic, atunci și distribuția pe care o veți accesa va fi o distribuție restrânsă. Asta înseamnă că rămâne la vânzare doar pe site-ul editurii Letras sau este distribuită în câteva librării online: 4 sau 8.

Este de înțeles că la publicarea unui tiraj mic distribuția pe mai multe canale de vânzare va genera ruperi de stoc. Ce înseamnă acest lucru? Să spunem că împărțim cele 50 de cărți tipărite la 10 librării. Două librării din cele în care a fost distribuită cartea ta au vândut exemplarele pe care le-au primit. Librăriile vor cere noi cărți spre vânzare.

Întrucât toate cărțile tale tipărite se află în celelalte librării, depozitul Letras nu are de unde să trimită cărți celor două librării. Aici se creează o ruptură de stoc. Chiar dacă cereți retipărirea, durează prea mult până cartea este reintrodusă în sistemul de distribuție și se completează stocurile.

Când distribuția unui tiraj de carte mic se face în 3-4 librării, atunci există un stoc tampon în depozitul Letras și un număr de câteva cărți în fiecare din cele 3-4 librării. Când se epuizează cărțile dintr-o librărie sau se vând câteva exemplare, librăria cere depozitului Letras cărți pentru a-și completa stocul de carte. Astfel librăriile pot onora comenzile de carte către cititori, fără a pierde comenzi.

De reținut că cea mai pare parte din comenzile pierdute are drept cauză o ruptură de stoc.

Public o carte, dar unde va fi distribuită?

La tirajul minim de 50 de exemplare, cartea ta va rămâne în vânzare doar pe site-ul Letras. La 100 de exemplare tipărite, cartea ta poate fi distribuită suplimentar în 4 librării online. La 150 de exemplare tipărite, în 7-8 librării online și fizice.

La tirajele de peste 300 de exemplare putem discuta despre un număr de peste 20 de librării.

Parteneriatele dezvoltate de-a lungul timpului asigură autorilor Letras o vizibilitate maximă.

Dar ca să te asiguri că nu sunt doar vorbe, dă o căutare în Google după Editura Letras și vei descoperi și singur.

Editura Letras - Google search

Editura Letras – Google search

distributie internationala de carte

Distribuție de carte internațional

LETRAS oferă servicii  de distribuție de carte pe plan internațional pentru eBook-uri, cărți tipărite traduse în engleză, franceză, germană, spaniolă, italiană, inclusiv pe Amazon.

Mai multe detalii despre traducerea și publicarea pe internațional a cărții tale poți obține de la consultanții Letras.

LETRAS asigură, de asemenea, expediția de cărți românești în străinătate. Costurile de livrare se supun tarifelor și taxelor internaționale. Pentru a beneficia de acest serviciu, așteptăm să ne scrii pe contact@letras.ro

distributie internationala de carte

Servicii distributie carte tiparita pentru autorii independenti

Daca ai deja o carte publicata pe cont propriu si nu ai distributie in librarii, iti poti distribui cartea prin libraria online Piatadecarte.net

Cartea ta va avea o buna acoperire in librariile online partenere, iar daca demonstreaza vanzari, aceasta poate fi distribuita si in retelele de librarii fizice.

Este necesar sa ai ai un stoc suficient de carte astfel incat sa fii distribuit in mai multe librarii si in acelasi timp sa ramai cu un stoc tampon pentru onorarea comenzilor in depozitul distribuitorului.

Vrei sa-ti publici cartea?
Lasa-ti numarul de telefon si te vom contacta in cel mai scurt timp.

    Stadiul manuscrisului:

    Go to Top